środa, 25 października 2017

Lær hvordan du setter svingfoten etter å ha slått ballen. Kunnskap er viktig. Hvis du har driblet, kan du ikke gå videre. Dette betyr at bakfoten ikke kan bevege seg. Du kan alltid vende seg til ham for å møte andre spinn og fjerne motstanderen. Så si den siste med syltetøy.

Bli kjent med mer om basketball, selv når det viser at et vakkert skudd har gått ned. Med mindre layoutet ditt er i en situasjon, og må ha en effekt, kan andre spillere ta sjansen, forbedre systemet som en sum. Gi alle bildene som andre politikere kan gjøre, og at treneren vil se at du er egoistisk, ikke ekte.

I løpet av lavsesongen er det viktig å være i rekkevidde, slik at du kan holde deg i den sterkeste utgangen når spillene starter igjen. Lag noen få poeng, men sørg for at disse er temaene du kan nå. For en modell kan jogging være handlingen av rutinen din. Start sakte, og forlenge tiden din, hvis styrken din øker. Jo mer sannsynlig at du skal støtte dette programmet i moderne stil.

Andel uavhengige politikere er generelt mye tynnere enn deres prosentandel i bakgrunnen. Bare denne karakteren blir kontaktet med å engasjere seg med vennene dine når du treffer en fighter, en annen er en dedikert form og kunnskapen inngikk i dette "gratis" skuddet. Pass på at du bruker mye tid på å prøve dine gratis prosjekter under alle aktivitetene dine.

Ha alltid øynene dine når du kjører i basketball. Han bør se etter mye arbeid når de driver. Etter tidlig drømmer du om å bo i en leilighet for å sjekke lagets følelse for et riktig pass. Du er mer sannsynlig å se etter svake forsvar, spesielt i overgangsfasen.

Hold knærne bøyd under dribling. Det letter kontrollen av ballen mens du dribler, i motsetning til å sitte på ballen, noe som gjør det vanskelig å kontrollere ballen. Bare en liten sag på knærne kan innebære en seriøs skala i total kontroll av ballen.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz